Karrieren

kvinde på spring

Jeg havde set frem til en fridag igår, hvor jeg både skulle sove længe, ud og løbe en dejlig lang tur, en vippe aftale og ikke mindst få gjordt alle de opgaver som jeg har hængende over mit hovede…  (hentyder til netflix og vasketøjet) Men det er desværre ikke sådan, at det fungerer. Man må tage alt med, også det sure, når man arbejder med to jobs på samme tid og i et hektisk miljø.

Jeg blev vækket kl. 08:40, den assisterende butikschef havde sovet over sig, og kunne først være i butikken 1 time senere, da hun ikke bor inde i centrum, som jeg. Derfor ringede hun til mig, bad mig møde ind og åbne, da butikken nemlig åbner kl. 09. Jeg bad hende tage det stille og roligt, og kører pænt da det var meget glat. Butikken fixede jeg, og blev også 1,5 time ekstra for at hjælpe hende. Derefter skyndte jeg mig hjem, pakkede mine ting for blev spurgt af chefen for caféen, om jeg ville arbejde catering (serverer for 200 menesker) kl. 18. Inden da, tog jeg med kokkechefen hjem til hende, hvor hun lavede eyelash vipper på mig. Hun er uddannet idet, og laver de smukkeste vipper.

Efterfølgende tog jeg direkte på arbejde til catering, som heldigvis foregik lige ovenpå caféen (vi ligger nemlig inde i biblioteket) så følte mig lidt på hjemmebane. Det hele gik godt, udover en smådetalje som at jeg shakede en hel æblemost ud over en gæst og  at det var mere hårdere fysisk end hvad jeg plejer. Da jeg fik fri til midnat, gik min danske roommate og jeg hen på “den farvede gade”, hvor vi skal bo fra i næste måned, og nød de farvede lys som er blevet sat op.

IMG_4475

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Karrieren