Merry fucking christmas

Velkommen til år 2015

Så er jeg tilbage! Det der er sket siden sidst, er: Jeg har været i Danmark og fejre både jul og nytår med min familie og venner. Jeg har haft så travlt, at jeg ikke har åbnet min computer, da der har været så mange at besøge, men også meget og lave. Jeg tog færgen d. 23. dec., fra Stavanger til Hirtshals, og båden gyngede så meget at jeg fik kvalme og måtte tage en søsygpille. Den efterfølgende dag, medhørte en masse transport: Først ankom jeg i havn i Hirthals, hvorefter jeg ankom til Randers, hvor jeg tog den lange tur med min svigerindes moster tværs over Danmark, hvor jeg derefter fik et lift helt hjem til mine forældre i Bøvling. Nået af en LANG tur! Juleaften var hyggeligt! Fik nogle smykker i gave og en masse god dansk mad.

D. 25. dec., hvor den årlige obligatoriske drukdag er, gik jeg under. Jeg startede ellers roligt ud med kortspil sammen med 3 venner, men med dertilhørende alkohol og en promille som steg lige så hurtigt som en raket – ja så kan du vel regne ud at jeg faldt om på diskotekstoilettet efter 30 min., da vi endelig kom afsted. Så min storebror hentede hans MEGET berusede lillesøster hjem fra byen, hvor hun ellers kastede op hele vejen hjem… Han må vist elske mig meget højt nu? Men jeg nåede da heldigvis og cache op med nogle gamle bekendtskaber den aften.

Ellers har jeg bare hygget, skudt det nye år igang og besøgt alle mine venner og veninder her i Danmark. Jeg har savnet nogle af dem mere end andre!  Når jeg er hjemme, så bliver jeg altid i tvivl om det nu er det rette jeg gør, og om jeg skal vende snuden hjem igen… Men det går som regel over, når jeg kommer tilbage til Stavanger. Er det normalt at savne folk hvad enden man er det ene sted eller er det andet sted? Fordi når jeg så er i Danmark, så savner jeg min bedste ven, som jeg betror mig til hver eneste dag.. Hm.. Det en ond cirkel!

…og når ja, jeg har sku’ købt en hund! Jeg skal være mor til lille Belle, som jeg har døbt hende. Men mere om hende senere.

Ps. mit nytårsforsæt er at jeg vil starte med at juice hver morgen igen, træne op til og løbe en halvmarathon til sommer, og… bliver bedre til og nyde livet.

IMG_4528IMG_4509

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Merry fucking christmas