Lille Belle

flytning, arbejde og dilemma

Undskyld for min langsomme blogging: Jeg har haft så travlt med at arbejde siden at jeg kom hjem fra Danmark. Jeg har prioriteret arbejde og flytning højere end alt andet de sidste par dage. Det har jeg valgt, fordi at jeg jo som sagt rejser til København næste weekend, for at hente Belle hjem. Det betyder også, at jeg har skruet op for arbejde i den her måned, så jeg får ekstra penge ind, samt været i banken og lave et nyt budget – bagsiden af det, er at det tærer på alt min energi. Jeg føler at jeg kunne sove i hundred år! Men, udover det, så er jeg flyttet i min nye lejlighed! 🙂  Nu bor jeg så på den dejligste gade, midt i Stavanger. Alle husene på gaden, er farvede i forskellige farver. Min udlejer er utrolig sød og har en systue under, hvor hun sidder hver dag og syer for de forskellige i byen. Lejligheden var forfærdelig rodet og beskidt, da jeg flyttede ind. Efter 3 mænd, kan du godt tænke dig til hvordan den så ud. Så jeg gik igang med en heldags projekt, og fik vasket alt ned. Jeg er nået langt, men der mangles stadigvæk meget. Men når den sidste mand flytter ud og min danske veninde flytter ind, så bliver alt rent og perfekt igen. Det skal laves om til et hjem!

Planen er, at jeg tager flyveren d. 30 til København, hvor jeg tilbringer hele weekenden der og oplever byen. Om søndagen kommer Belle, og så flyver hende og mig tilbage til Stavanger, hvor at jeg glæder mig til og få en hverdag med hende. Er spændt på hvordan det skal gå! Men mon ikke det går… Men, jeg står i et dilemma. Jeg har fået en vagt d. 31 i Bolia, hvilket har betydet, at jeg den sidste uge har kæmpet en kamp med at komme af med den. Uden held! Så nu må vi se, om jeg kommer afsted. Der er nogle løse tråde med hensyn til det nemlig – så jeg håber alting falder på plads, så jeg kan hente Belle hjem. Det er ikke altid sjovt, at have to jobs på samme tid, kan du se. Men nogle gange kan det også være sjovt, som f.eks. i lørdags, hvor vi holdte staff-party med kvadrat (et stort center i Sandnes) med Bolia.  Vi var 15 tøser og 1 bøsse, som spiste tapas, drak vin og hyggede os hele aftenen. Det var meget sjovt at opleve folk på en anden måde. Efterfølgende tog jeg i byen, eller dvs. tog på mit stamsted Tango (en fin club) hvor jeg mødtes med nogle kollegaer og dansede.  Jeg havde dresset mig i en lang rød kjole, med et slish op ad det ene ben og med bar ryg… desværre fik jeg ikke taget nogen billede, men flot var den! Bagefter tog jeg traditionsvis på City Kebab, da clubben lukkede, og spiste falafel. Min bedste ven arbejder der, så han sørger altid for mig når jeg kommer… Det er det gode ved kontakter, og jeg sparer både penge og får masser af kram når han ser mig. Win-win 😉 Jeg har aldrig haft en så fantastisk ven som Alladin. Han er den eneste som jeg altid kan regne med, han roser mig når jeg gør noget godt, han kritiserer mig aldrig og giver mig komplimenter altid. Hvis jeg synes at jeg er tyk, siger han at jeg er perfekt. Hvis jeg græder, tørrer han mine tårer væk og får mig til og smile. Hvis jeg er sur, joker han, så jeg griner så jeg får ondt i maven. Han fortæller mig også, hvis jeg gør noget forkert eller har brug for at se tingene på en anden måde – og jeg respektere ham fuldt ud. Han har gjordt mine fordomme og nysgerrighed om den muslimske religion bedre, og når jeg ser ham, bliver jeg altid i godt humør. Vi griner sammen og arbejder sammen – og hvor er jeg beæret over, at have en ven som ham. Når jeg er ked af det, så er den første jeg tænker på ham, og den første jeg har brug for at få et kram af, ham. Mange tror at vi er kærester, ha ha, men vi er ligesom bror og søster, vi er kun venner. Bedste venner. Aldrig mere end det.

Jeg har fået en rigtig øjenåbner med hensyn til det med hund: hvad sker der for, at der er så meget som skal gøres og tages stilling til når man skal have en lille hund?!! Så jeg brugte 2000kr. i dyrebutikken på hende, fordi en furry børste (ved ikke hvad det er) SKULLE hun have ifølge de kloge hoveder. Og så tog jeg i banken, og havde et møde, hvor jeg satte op et helt nyt budget og samtidig oprettede en speciel Belle konto samt bestilte hundeforsikring. (tag en dyyyyyyyyb indånding frk. madsen) …  nå, men nu jeg da også klar. Eller, mangler en irobot, fordi har jo lovet mine samboer at støvsuge hver dag (som om)…

 

Når, arbejdet kalder idag i Bolia. Ha’ det bra 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Lille Belle