flytning, arbejde og dilemma

Når solen skinner

Idag har jeg fri fra begge arbejdspladser. Pyha, det er tiltrængt 🙂 Så jeg har både sovet længe og været på cafébesøg, og nu vil jeg ud og nyde solen som skinner. Jeg skal besøge et firma, som har en internetside som jeg er ret fascineret af, idet jeg selv leger med tanken om at starte mit eget. Så jeg vil snakke med indehaveren, om hvad hun gjorde og måske få nogle gode råd. Så vil jeg besøge fitnesscentret, som lige er åbnet her, og kigge på priser.. Herop, koster det nemlig en jetjager og gå i fitness. Da jeg kom, besluttede jeg mig for at melde mig ind i Elixia, som kostede 680kr. i mdr., ja du læste rigtigt, 680kr. I MDR.!!! Så jeg meldte mig ud igen…  Men jeg vil igang igen. Jeg vil træne op til et marthon til sommer, og blive stærk.. men selvfølgelig kun hvis prisen er derefter. For jeg nægter simpelthen at betale 680 kr. i mdr. for at gå i fitness. Men jeg får jo også cardio ved at gå tur med Belle hver dag. Beslutninger er der nok af i mit liv 😉

I aften er jeg blevet inviteret hjem til Diana og spise med nogle andre tøser, og se film. Det bliver hyggeligt! 🙂 Take care.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

flytning, arbejde og dilemma