Når solen skinner

ikke længe til

Nu er der ikke længe til, at jeg skal hente min lille uldtot i København. Er ved at hoppe af spænding – men også af nervøsitet. Synes at der er lang tid til fredag.. hvad skal jeg få tiden til og gå med, udover arbejde? 🙂 Idag skal jeg lukke caféen og i morgen ligeså. Dagene går ud i et, med arbejde, sove og spise. Det bliver godt at få uldtotten herop, så jeg kan få mere… aktiv og sjov ind i min hverdag. Desuden har jeg besluttet mig for at melde mig ind i det nye fitnesscenter, som er åbnet i  centrum – så nu er der ingen undskyldninger mere: jeg VIL altså gennemføre det marthon jeg har planlagt jeg skal løbe i mit hovede.. ha ha… Det er godt at have nogle mål. Jeg sætter mål op i mit hovede hver eneste dag, og nogle gennemføre jeg og andre ikke. Men i det mindste har jeg da nogle mål, for ellers ville livet godt nok være alt for kedeligt.

 

Nå, nu må jeg vist hellere møde på arbejde 🙂  Der er virkelig travlt på lørdage her på caféen. Forestil dig, at et helt rum er fyldt med folk, som alle snakker i munden på hinanden og drikker kaffe og spiser… og med deres børn ved siden af. Jeps, lørdage kan være knap så gode. Ha ha 😉 Det er der hvor alle familier tager ud og shopper og tager på café med deres børn.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Når solen skinner